Ett naturnära initiativ i Wales

Så här kan det bli om fantasin och skaparlusten släpps fri.

Cae Mabon, som har beskrivits som ett walesiskt Shangri-La, ligger i grevskapet Gwynedd i nordvästra Wales. Initiativtagare till detta kreativa och fantasifulla projekt är den australienfödde historieberättaren och musikern (mm) Eric Maddern. Eric, med lärdom från Australiens ursprungsbefolkning och med kopplingar till Wales, fann platsen av en ren tillfällighet, och blev omedelbart förälskad i den. Det tog dock sin tid och sina turer innan han slutligen kunde komma i besittning av egendomen. Men, jag tror att det är bättre att han själv får berätta om det hela.


Välkommen till en inspirationsrik rundvandring i detta walesiska Shangri-La. Erik Maddern är din ciceron.

Om du vill veta mer om detta fantastiska Cae Mabon kan du besöka deras webbsajt. Där kan du bl a fördjupa dig i historen och idéerna, få reda på mer om verksamheten, samt hitta mer bilder och fler videofilmer.

Taggar: , , , , ,
Kjell Askling

Om Kjell Askling

Visionär, naturälskare och organisatör som står med båda fötterna på jorden, och har lätt för att se helheten och sambanden. Har erfarenhet inom bl a handel, revision, ekonomi, företagsledning, politik, lagerarbete, montering, jordbruk, projektarbete och ekoutveckling.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*