Beställ ett nytt samhälle!

Beställ ett fungerande samhälle nu, innan det gamla tar slut!

Hej du medvetne konsument! Här kommer tidernas erbjudande. Du har nu möjlighet att beställa ett fungerande samhälle. Det gör du enkelt genom att fylla i beställningsformuläret nedan. Det du beställer är ett samhälle på ekogrund, som styrs av människor som verkligen tar ansvar, dvs är fullt ansvarstagande. Inget vi är vana vid precis, men absolut nödvändigt i en tid som denna. Och inte bara nödvändigt utan också brådskande. Så ta vara på möjligheten, om du inte redan har gjort det, och skaffa dig ett samhälle som verkligen fungerar. Det kostar bara lite mod, du har livslång ångerrätt, det finns inga dolda kostnader, och modellen bör passa alla. Men gör din beställning av ett nytt, fungerande samhälle nu, innan det gamla tar slut, för då kan det bli dyrt.

Leverans sker när tillräckligt många beställningar har kommit in, och det som levereras är skräddasytt för den kommun där du har din hemvist. Med leveransen följer, som en bonus, möjlighet för dig att vara en av de styrande. För att få en liten och tidig föraning om vad som kommer att levereras kan du ta en titt på denna webbsajt. Om du vill veta mer, eller har synpunkter, kan du antingen lämna kommentarer nedan eller använda dig av någon av kontaktvägarna på Ekokurirens kontakt-sida.

Ta vara på den här chansen nu, så att inte denna unika möjlighet går dig förbi! Det har du inte råd med. Fyll i din beställning nu! Bättre erbjudande lär du inte hitta i den kommersiella värld där vi nu lever. Om du ändå är tveksam till detta erbjudande är det bara att göra en jämförelse med det samhälle du just nu lever i, så blir det nog mycket lättare för dig att bli klar över att du bör skicka in din beställning. Skulle du inte vilja beställa just nu kan du ändå göra nytta genom att fylla i enkäten på denna sida.

Beställning av ett fungerande samhälle

Dina uppgifter behandlas givetvis konfidentiellt och kommer inte att spridas utan ditt samtycke. Personnumret användes enbart för att kunna identifiera dig, och kommer aldrig att spridas eller visas öppet. I och med denna beställning samtycker du även till att vara medlem i en samhällsförening liknande Ronneby Samhällsförening i din egen hemkommun. De fält nedan som är försedda med asterisk är obligatoriska.

Är du intresserad av att vara aktiv i förenings- och samhällsarbetet? *

 Ja  Nej  Vet ej

Namn: *

Postadress: *

Postnr: *

Postort: *

Hemkommun: *

Personnr (enbart för identifiering) *

Telefonnr: *

Epostadress: *

Om du har frågor, synpunkter eller meddelanden kan du lämna dessa här:

Till sist en spamhindrande fråga: *
300+21=? 

Taggar: , , , , ,
Kjell Askling

Om Kjell Askling

Visionär, naturälskare och organisatör som står med båda fötterna på jorden, och har lätt för att se helheten och sambanden. Har erfarenhet inom bl a handel, revision, ekonomi, företagsledning, politik, lagerarbete, montering, jordbruk, projektarbete och ekoutveckling.
Prenumerera på kommentarer via RSS-flödet i denna post

2 kommentarer

  1. Jag vill gärna beställa ett nytt samhälle. Många måste upptäcka att det nuvarande inte fungerar. Man måste ha kunskap och kunna studera för att skapa ett nytt, fungerande samhälle. Det måste skapas ‘bottoms-up’, dvs en revolution måste ta plats. Den som förklarar detta och som vill frigöra USA och därmed resten av världen är Dr. Shiva Ayyadurai, uppfinnare av e-mail som barn, vetenskapsman med fyra MIT-grader och mycket annat. Han är lättförståelig och han skapar en rörelse med kunskap om hur man gör. Man kan lätt gå med i den och göra sin egen med hjälp av denna. Se vashiva.com och shiva4president.com m fl.

    • Kjell Askling

      Tog mig en titt på Dr Shiva’s webbsajt och jag instämmer i mångt och mycket i Dr Shiva’s analys. Analysen är dock, enligt min mening, otillräcklig och alldeles för ytlig. Det är inte lätt att tränga igenom den hårda prägling som vi människor har utsatt oss för i “eviga” tider, och fyra MIT-grader gör det naturligtvis inte lättare. Dr Shiva vill säkert väl, men risken är att han (liksom hans följare) bara går bort sig i träsket. Det räcker inte med en hotbild och en ytlig analys för att finna och få till stånd något som verkligen fungerar. Vi behöver, kan man säga, gå bortom gudarna för att klara det, och det kan jag inte se att Dr Shiva har gjort.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*