Nu smyger vi ut i offentligheten

Hösten är här. Tid för läsning, t ex i denna webbtidning.

Det tar sin tid med webbutveckling, precis som med allt utvecklande arbete, men nu tycker jag att det efter tre månader är dags att smyga ut denna regionala webbtidning i offentligheten. Med regionalt menas i detta sammanhang att tidningen riktar sig till hela den svenska språkregionen. Mer information om tidningen och dess innehåll finner du bl a under Allmän info samt i tidningens första inlägg.

Finns fortfarande en hel del som behöver förbättras i denna tidning, såväl när det gäller innehåll och teknik som när det gäller färg och form, men det får komma vartefter. Så håll till godo nu med denna nya regionala webbtidning med ekoperspektiv, och delta gärna aktivt med egna inlägg/tips och kommentarer, samt kom även gärna med synpunkter på webbtidningen som sådan, via kommentarer nedan eller via någon av kontaktvägarna på vår kontakt-sida.

Om du gillar detta webbtidningsinitiativ och känner att du vill medverka på något sätt, hör du dig lämpligen av till Ekokuriren via någon av kontaktvägarna på vår kontakt-sida. Vi söker medarbetare (på ideell basis) från samtliga svenska kommuner, dels för denna regionala Ekokuriren, och dels för start och drift av lokala webbtidningar, vilka huvudsakligen skall vara intriktade på den egna kommunen. Hittills finns bara en sådan lokal webbtidning i drift, nämligen Ekokuriren för Ronneby kommun.

Taggar: , , , , , ,
Kjell Askling

Om Kjell Askling

Visionär, naturälskare och organisatör som står med båda fötterna på jorden, och har lätt för att se helheten och sambanden. Har erfarenhet inom bl a handel, revision, ekonomi, företagsledning, politik, lagerarbete, montering, jordbruk, projektarbete och ekoutveckling.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*