Musik för enande och förändring

Musik från världens alla hörn, för enande och förändring

Playing for change är ett projekt som verkligen faller mig i smaken, och som jag gärna vill göra fler uppmärksamma på. Det är ett alldeles lysande initiativ från filmproducenten Mark Johnson, som påbörjades 2004 och drogs igång på allvar 2008. Projektet drivs ideellt av Playing For Change Foundation. Naturligtvis räcker inte musik till fullt ut som en enande och förändrande faktor, men den skänker välkommen glädje på vägen i det enande och förändrande arbetet. Mer information om Playing for change-projektet hittar du bl a på denna wiki-sida. Vill du köpa musikalbum eller kolla på några av alla utlagda videofilmer så går du till denna Playing For Change-sajt. Här nedan har jag samlat några av de musikvideor som Playing for change tillhandahåller på webben. Beskåda, lyssna och njut.


Playing For ChangeThree Little Birds. Första spåret på Playing For Change’s andra album “PFC2″.


Playing For ChangeLa Tierra Del Olvido (The Land of The Forgotten). Colombiansk musik för planeten.


Playing For ChangeSatchita från Playing For Change via Vimeo. Härliga miljöer och spanska rytmer.


Playing For ChangeMusic Is My Ammunition. En “Song Around The World” från Kuba, Jamaica och Italien.


Playing For ChangeImagine. John Lennons Imagine från PFC i USA, Brasilien, Indien och Nepal.

Taggar: , , ,
Kjell Askling

Om Kjell Askling

Visionär, naturälskare och organisatör som står med båda fötterna på jorden, och har lätt för att se helheten och sambanden. Har erfarenhet inom bl a handel, revision, ekonomi, företagsledning, politik, lagerarbete, montering, jordbruk, projektarbete och ekoutveckling.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*